borta

jaha nu är volvon borta :(
nu´ska jag nog ta och sussa. börjar 05.30 i morrn. blä! och inte vet jag vad jag ska göra heller. åhh vad jobbigt det är när man ska köra nya vakter när man inte hittar nånstans och inte alls vet vad man ska göra.
men det är snart helg, fan vad skönt. hoppas jag får köra nå skoter då för frida :P
idag gick robban hem för jenny ringde till han och sa att det var dax för bäbis men jag pratade med han nu på eftermiddagen då hade dem fortfarande inte åkt in...hoppas han kommer på jobbet i morrn för då ska han åka med mig, så får vi lära varandra. ingen av oss hittar :P
idag har varit en jävla lök dag. men det är skönt de. skönt att få jobba 7-16 för engångskull.
godnatten då

skit i näven

glömde säga att oskar sket i marias hand idag! hahahahaha vilken härlig unge man har ;)
maria var barnvakt medans frida var på vårdcentralen för att kolla blodtrycket.
hon hade tagit av honom blöjan och torkat rent då han hickade till eller nått så hon trodde att han ville rapa lite så hon lyfte upp honom naken mot axeln sin och höll väl handen mot röven då kan jag tänka och då passade han på att släppa lös alla onda andar inom honom, den listiga lilla gangstern! :D

dumma ren

renar är nog världens mest korkade djur.
http://webbtv.st.nu/player/play/80486

det var som en gång i lumpen. vi kom till G1:ans skjutbana och skulle ha nån skjutning. när vi kommer så ligger det en ren mitt på skjutvallen så befälet jagar bort den och vi tänker inte mer på det. för det finns ju ren precis överallt i arvidsjaur. men när vi ligger där hela plutonen uppradade och skjuter som bäst med våra ak5or då kommer den där dumma renen inspringande rakt in på vallen mitt i kulregnet. dock hinner vi skrika eldupphör innan han blir träffad, så det blev inge renskav den kvällen. han hade missuppfattat det där med "eld och rörelse" det är ju meningen att man ska skjuta och springa inte springa för att nån skjuter.

ps jag saknar redan volvon fast jag har kvar den i min ägo i två dagar.
måste ut och sladda i morrn när jag har fixat den!

första dagen

jahaja då var första arbetsdagen efter pappaledigheten till ända.det gick bra. jag hade ju en lugn vakt idag så. körde husen, plus att robban åkte med idag för att lära sig den körningen.
frida mådde ju inte så bra igår, och idag var de ännu sämre hon hade typ 98/55 i blodtryck.det är ju ganska så lågt de. så nu ska hon sluta med en av medicinerna så förhoppningsvis så ska det ligga normalt.
nu har jag iaf sålt 240in. grattis till mig. fast dem kommer och hämtar den på onsdag när det är löning :P
så i morrn ska jag se om det går att laga hålet i avgassystemet utan att måsta byta ut nått...har inte så stor lust att lägga ut nå pengar på de.
nu har vi precis badat oskar, så nu är han ren och fin. lika fin som vanligt alltså!
i morrn kommer dem från bvc och ska titta till oskar, så jag har tagit ledigt i morrn.
jag var även in på arken och köpte ett koppel till ylva, hennes gamla sånt där rullkoppel gick sönder för nån dag sen men nu har hon ett med 8 meter lina så nu kan hon springa på!!!!!!!!





nu ska jag pussa på mina älsklingar!

out!

just fan

fridas läsarsiffor går nedåt, så glöm inte att gå in på http://fridaahlinder.blogg.se  och läs den åxå!!!
hon har under 100 unika per dag nu så hon är frustrerad.

fan åxå!

helvete jag vill inte jobba i morrn..har ju varit ledig i 2 veckor nu, känns tungt att måsta gå tillbaka till det där jävla stället.
idag har christine, melle, lucas och liam varit här och pussat på oskar.
när dem for så satt vi bara och degade framför tvn.vi sitter fortfarande kvar här framför dumburrken. jag har dock varit ut med hundarna nu vid 9 snåret sen ner på ok och handlade mjölk.
ylva och felix har varit upp till kliss med maria idag. :)


håkan var hit en sväng sen åxå. han hade med sig en sån här blodtrycksmätare, så frida kunde mäta sit tryck. nu är det nästan för lågt. så hon måste ta och ändra medicineringen. hon har kännt sig svimfärdig idag..det är obra!

nu ska jag snart ta och uppsöka sängen så man orkar jobba i morrn :( fast jag måste ju se klart beck filmen iaf.
robban ska åka med och öva i morrn med mig.skönt med sällskap :)
nu ska jag pussa på oskar!

glöm inte

glöm nu inte att skrapa ihop några tusen lappar och köp bilen av mig! en volvo 240 årsmodell -90 en fin och skön bil.
ganska nybesiktad och nyskattad (typ 2-3 månader sedan)
sen den som har lite mer pengar kan ju få köpa skotern åxå.
det är en polaris xc 440chassi med 700motor. årsmodell -00 bättre chassi och bättre motor ;)

nu äter oskar sen ska vi fara utöver njurunda.
jag ska ner och starta bilen nu då, eftersom vi inte har motorvärmare :P

händelselös

denna dag har hittills varit helt händelselös. frida väckte mig i morse vid 10 och sa att det var fika :)
vi fikade och sen gick hon och la sig. jag har sedan dess suttit framför datorn och tammefan inte gjort ett skit. blä!
jag hade ju planer på att fara ut till stugan och köra lite skoter. men det verkar som att det skiter sig.
sen i eftermiddag ska vi iaf till klockarberget och käka middag. mamma vilken tid var det?
idag är det ju riktigt varmt ute. enligt vår termometer (som ifs brukar visa lite varmare än andra) så är det 1.7 minus nu.
aja nu ska jag gå in och försöka väcka frida och oskar och fråga om vi inte ska hitta på nått...eller så kasnke jag somnar åxå? vem vet... ;) kasnke inte skulle vara nån skräll.

hej då mina trogna läsare




jag passar på att bjuda på en bild åxå!

volvo 240

vem ska köpa min bil då? en fin volvo 240 årsmodell 90! hör av dig om du är sugen.
igår var vi till farmor och farfar och åt skit god mat! då sa farfar att han har köpt ny bil och vi skulle få ärva hans gamla. tusan tack ;)
så nu tänkte jag ju ta och försöka sälja volvon, känns ju onödigt att ha 3 bilar. det är ju några år kvar innan oskar ska ha en egen bil.
är det föresten nån som har en fin touring skoter med back och drag som vill byta den mot volvon och min xc 700 så går ju de åxå bra.
hittade ingen bättre bild för tillfället


idag har var anders hit och hjälpte mig att borra upp ett till skåp i badrummet, så nu har vi äntligen plats för oskars alla grejor där inne
.
 

så nu blir det lättare när man står och ska byta sånna här:



så här ser bajsmaskinen ut:


ut

nu ska jag frida och oskar ut i friska luften ett tag. vi tänkte nog ta och fara bort mot sidsjön. vi får se om vi kasnke hälsar på morfar åxå. kasnke kanske inte. beror på vad klockan blir.
1700 ska vi till farmor och farfar och äta. :)
aja nu ska jag gå ner och varmköra bilen och lasta i barnvagnen eftersom vi inte har nån motorvärmare så måste ju jag ner en massa minuter innan frida och oskar.

over!

onsdag

shit vad denna dag har gått fort.det är ju dax för middag nu snart...
idag har jacke och my varit här och fikat och klämt på oskar. eller rättare sagt jacke har klämt på oskar för my vågade inte hålla i han. haha
vi satt mest och pratade om afghanistan. han far tillbaka dit på måndag och blir borta 3 månader. kriga från mig åxå!
jag har inte så mkt mer att skriva nu för stunden. så jag får återkomma nått senare.

kallt

förut hade man ju vant sig vid att det låg runt 10-15 minus men nu har jag ju varit inne några dagar så nu känns det snorkallt när man kommer ut...så jag måste nog helt enkelt  vara ute mkt mer nu så jag vänjer mig.
det har ju inte blivit nå skoterkörande på länge heller så det måste jag göra någon dag. fan oskar måste ju lära sig köra skoter snart! (han är en vecka gammal)

nu ringde farmor och sa att hon hade gjort tacopaj till oss, så vi får väl gå dit sen och hämta den då :)



jag ska nog ta och fara på ikea idag för att köpa en hylla och sätta upp i badrummet ovanför tvättmaskinen. som vi kan ha blöjor och tvål och tvättlappar och sånna saker.
sen ikväll ska jag på möte med hemvärnet, undra vad som sägs där då? antagligen att försvarsmakten har gått i konkurs så alla hemvärnsövningar är inställd tills vidare.och alla pengar läggs på isaf och kfor.
fast nån bra övning blir det nog. vi ska ju snart ha en då det är grg, psg, ksp och pistolutbildning. tyvärr missar jag den jag som hade velat ligga och elda med ksp:n
men det kommer ju fler övningar:)

vad fan är det med mig och stopp i toan? jag glömde skriva det igår, men iaf i söndagskväll så hade jag bytt på oskar och eftersom vi inte satt in nån soptunna förutom den där blöjgrejen så brukar jag slänga tvättlapparna i toan. bara det att han hade skit typ överallt så det gick åt många tvättlappar och sen så pissade han ju ner halva badrummet åxå som jag torkade upp. och jag slängde ju allt i toan utan en tanke på att spola imellanåt.
när jag väl skulle spola så blev det ju iaf tokstopp däri så jag tänkte att nu har jag ju iaf en toaborste så då kan jag ju trycka med den åxå. sagt och gjort jag tryckte på som fan medans det var fullt med vatten åxå så jag fick hjälp av det trycket (trodde jag) men det sket sig ju. det blev ännu mera stopp och nu satt allt papper intryckt i böjen så jag inte kunde se de. jag sprang runt här och letade nått hårt och gärna ledat så jag kunde trycka in det i böjen med samma kraft. men inte fan hittade jag nått sånt inte. men jag kom på att jag har ju iat ståltråd i stridsvästen så jag tog fram den och tog några meter ståltråd och vek ihop och tvinna och hade mig. klockan var ju kring midnatt åxå så jag ville ju gärna sova.
vattnet rann undan skitsakta så jag fick vänta ca en halvtimme innan toan var tömd på vatten och då stack jag ner handen och försökte men ståltråden bara vek sig hela tiden så jag fick vika den på hälften igen och igen och igen till slut var det bara typ en dm kvar av den men nu var den ganska stark iaf. bara det att jag hade ju inte så skitstor lust att sticka ner näven i det där grumliga vattnet. det var grumligt av papper inte av nått annat men äckligt ändå. så jag tog en plastpåse på handen och stack ner den och började peta och pilla. tillslut så släppte proppen och vattnet for ner och papperet lika så.
det tog nog nästan en timme det där så klockan var väl kring 1 när jag kom i säng.

men nu kom oskars mormor så nu ska jag vara lite social.

gåsen

i morse tog vi sovmorgon, eller jag och oskar låg kvar i sängen och myste till ca 10.30 medans frida gick och upp och duschade och hade sig. sen klev vi upp och bytte blöja medans frida ställde fram lite fika, vi kastade i oss nån macka och sånt sen kom eva och linda. dem hade med sig semlor (och paket) så vi satt oss och fikade igen medans dem fick klämma och känna på oskar.



när dem hade åkt så åt vi lunch. tack kicki det var jättegott :)

efter lunchen så badade vi oskar och i samma veva kom gun förbi med hundarna, för gunsan skulle ut och svira.



vid 17 snåret kom gåsen och linnea hit med lite presenter och ett glatt humör. vi fikade och dem klämmde på oskar. när klockan var cirkus 19.15 så tog vi en promenix med barnvagn och hundar. tror vi kom hem ca 20.00 då tog dem ett farväl av oskar, sen så jag tror dem åkte raka vägen hem och gjorde en egen ;)
kan ju tilläga att niclas fick byta blöja på oskar, och det gick faktist bra.
linnea drömmer sig bort
gåsen visar sina faderliga instinkter


jahaja

ja då var det kväll igen då. helgen är slut, typiskt.
jag får väl be om ursäkt att det har varit lite dåligt uppdaterat igår och idag. men det här med barnagrejjset det tar lite tid. vi har knappt varit hemma idag. vi har varit ute med barnvagnen och gått hittan och dittan.
det första som hände i morse var att isa och hanna kom förbi och ville titta på oskara, dem var väl här i 2-3 timmar nått sen när dem gått så gick vi på ica och hämtade ut ett paket frida beställt. påvägen dit träffade vi jessica och ante som var ute och gick med diza. på väg hem från affärn så gick vi in till farmor och farfar och fikade och fick lite presenter. efter det gick vi hem och lämnade matkassarn och frida tog sin medicin, sen gick vi upp till bibbi och blev sittandes där ett tag. efter det så gick vi hem och bytte på oskar och lite sånt sen så gick vi till gun och fick mat där, entrecot och strips. det var ett jävla gnällande på anita att köttet var så senigt. men det var ingen av oss andra som fick nå senor. jovisst nån liten sena var det väl men inte satt det inte gick och äta. gun fick ställa sig och steka några korvar för att mätta anitas mage. haha
efter maten så blev vi kvar där och satt framför tvn och pratade (tvn blev aldrig ens påslagen). vi kom nyss hem.
nu har frida nyss gett oskar lite mat, nu tyckte jag att frida sa att han släppte av en rökare (sådan far sådan son). det blir väl till att byta blöja sen blir det nog sova.
det blev några nya bilder idag men dem har inte blivit inladdade på datorn än. hinner inte göra de nu heller för nu börjar frida bli arg på mig för att jag sitter här och inte hjälper henne med oskar. oopps kasnke ska försöka ta hand om sonen min istället för att sitta här.
god natt!

Out!

yippie

nu ska vi få åka hem! frida ska bara äta klart och jag ska byta blöja på oskar och klä på honom sen drar vi härifrån!!!!!
då ska vi fara på apoteket och  hämta ut fridas medicin.
får skriva mer senare.


over!

köttbullar

farmor var hit med köttbullar förut. såklart så var de oslagbart goda!
jag och frida bytte blöja på oskar förut, mest frida för jag var mer ett moraliskt stöd. men iaf så torkade hon bort allt skit och gjorde rent och skulle precis sätta på blöjan så började han pissa , och såklart så siktade han ju på morsan sin hehe :D tyvärr kunde jag ju inte skratta allt för mkt eftersom att han bara träffade henne på tröjan och det var ju såklart min tröja hon hade på sig.
anita, gun och maria var hit förut och hälsade på lite (ute i vid hissarna) så dem hade med sig en ny tröja till mig och så tog maria hem den gamla för tvättning.
dem hade även med sig lite chips och dricka :) var väl mest till för frida men jag ska nog lyckas smaka jag åxå.

blä vad jag har tråkigt, frida duschar och oskar sover och jag sitter bara här och stirrar.vet inte vad jag ska hitta på...finns ju ifs inte så många olika aktiviteter man kan göra. kasnke gå ut i dagrummet och kolla på tv. men det sitter säkert nån annan där och glor.

ps alla som läser, glöm inte skriva en kommentar! ds


over!


lite gnäll

hehe nu lyckades jag iaf få honom att vakna..frida skulle gå på toa så jag skulle hålla honom ett tag. bara det att såfort han kom i min famn så började han gnälla, så nu äter han och de kommer och tar blodprovet. så frida får allt hålla sig.

funderar på att ta en vandring inne på sjukhuset sen för att få någonting att göra..man får passa på medans det är dag och man ser nå folk. när jag och vicki satt och åt igår vid 18.30 snåret så var det helt dött där nere.



over!


fan

vi verkar aldrig komma härifrån. nu börjar det ju göra själ för namnet plåsterkåken.
dem kom in i morrse igen och sa att vi skulle få åka hem. men sen tog de ett blodtryck och då var det kört. men nu var barnmorskan in igen och kollade och då var det 143/88 och det är ju mkt bättre än förut då undertrycket legat över 100.
nu börjar frida bli rastlös hon vill spela spel. typ yatzy eller nått..men jag hatar ju att spela sånna spel...blä
och det suger ju så satans hårt att vi inte får ta emot besökare. det skulle ju vara bra om korthajarna maria, gun och anita kunde komma hin och spela poker med frida.
nu har det precis varit hit en läkare och snackat om blodtrycket...dem vet inte riktigt vad det kommer ifrån men det kan vara ärftligt sa hon. medicinen frida provat nu skulle tydligen vara bra, vi får hoppas det.
nu har jag försökt väcka oskar för att han ska få äta så de kan ta ett blodprov på han. det är lättast att göra när han ammar. men han vill inte vakna så han får nog sova ett tag till.
frida sa: robin kom hit och försök väck han, du lyckas ju alltid väcka han då man vill att han ska sova.
men denna gång lyckades alltså inte ens jag.
ska väl försöka få i mig någon mat, får se hur det blir med det. farmor har iaf stekt köttbullar åt oss :) hon skulle gå och köpa pärer nu sa hon och koka och göra matlådor så jag har nån mat här uppe :) blir ju så dyrt om man ska gå ner och köpa mat hela tiden. kan ju tilläga att farmor gör världens godaste köttbullar! :)

här håller jag oskar för första gången




kväll

jaha då var det kväll igen då. jag och vicki köpte varsin sallad till middag och satte oss nere i entren och åt den (bästa stället vi kunde komma på). jag brukar ju inte vara så förtjust i sallad men den gick ner för man fick välja vad man ville ha på. jag tog: sallad, pasta, tonfisk, räkor, kyckling, en falafel(smakade skit), majs och gurka och vitlökssås till det. dricka till det var självklart trocadero!
när jag kom upp på rummet så sov frida och oskar så jag smög ut igen och gick och tittade på tv i dagrummet. satt där ca en timme tills frida efterlyste mig. nu har vi ätit kvällsfika, så nu återstår att titta på när frida ska byta blöja på oskar. jag tittade in och han hade skitit rejält såg det ut som. hihi då får man sig nog ett gott skratt. hon tycker ju såntdär är äckligt så det är ju jag som har fått bytt hela tiden på honom men nu måste ju hon få träna lite :) hehe
sen blir det till att lägga sig och glo på band of brothers. har fortfarande inte börjat kollat sen jag skrev i förra inlägget att jag pausade...får väl kasnke se om hela avsnittet då...
nu ligger oskar och hickar..det låter så gulligt :)


klart slut!


tuttar

hehe det sur ut och känns som att frida har fått siliconbröst :D haha
jag hade varit på toa och kom in på rummet då jag möts av frida som står med tuttarna i vädret och det bara droppar från dem. hon hade droppat ner hela sängen när hon lutade sig över den och den här sjukhus rocken hon har var alldeles blöt fram vid bröstena...kan inte vara lätt...men nu har hon iaf satt in dem där kuddarna som samlar upp mjölken.
kan ju föresten tillägga att jag klarade det på första spolningen idag. fast jag var lite orolig där ett tag. ;)
idag på lunchen kom mamma och vicki hit, vi gick ner till matsalen nere vid entren och åt. satt där säkert 1-1½timme nått sånt...skönt att göra nått annat än bara ligga på salen.
vicki är hos sanna nu så vi ska mötas 18.15 för att äta middag. ingen av oss blir ju tilldelad mat.
idag har lilla oskar legat och sovit typ hela dagen, han har ätit och sovit och ibland gjort som pappa och släppt en rökare ;)
om nån vill se lite bilder på honom så tycker jag att ni kan gå in på fridas blogg och spana in några bilder som hon lagt upp. själv är jag för slö för det. och kanske lite okunnig.
både frida och oskar sover nu, så jag har ingen att prata med...tråk.
jag hoppas iaf att vi får ta och fara hem i morrn. halva min ledighet har ju snart gått och jag vill ju hinna vara hemma lite med honom innan jag börjar jobba igen!!!
men men nu ska jag fortsätta se på band of brothers avsnitt 5. pausade för att gå och skita sen när jag kom in såg jag ju som sagt frida stå med pattarna i vädret då var jag ju tvungen att skriva det. :)

kom!

lunch

nu har jag precis varit och bytt blöja på oskar..det lät som ett riktigt oväder där innanför, och jag kan lova att stormen hade inte gått obemärkt förbi. helvete vad skit han hade där...upp på ryggen och grejjer..han hade samlat på sig för han sket ingen igår. så jag tog av blöjan och började torka. men det kom ju bajs överallt typ. sen när jag hade fått lite ordning på det hela då pissade han ner hela golvet och halva han själv. fräsch kille! så det var ju bara att torka lite snabbt på golvet så jag kunde stå där och sen fortsätta...så nu har jag städat halva toan från bajs och kiss.det är härligt med barn! :)
nu ska mamma komma så ska vi två äta lunch. frida får ju äta här på avdelningen hon, en icke jag. ska hämta en bricka åt henne nu för både hon och oskar ligger och sover.
det hade varit in en läkare hit förut iaf och sagt att vi inte får åka hem idag. utan kasnke i morrn om trycket blir bättre. TYPISKT! vi vill ju hem. jävla blodtryck vafan ska man ha sånt för...

kom!

torsdag

jaha då var det en ny dag då. dagen började med att frida fick blodtrycks medicin vid 8. hon har fått en tablett tre gånger om dagen hittills, men igår snackade läkarn om att dem kunde höja dosen, fortfarande tre gånger om dagen men mer/starkare tabletter. med det färskt i minnet så fick frida in 2 tabletter i morrse och dem svepte hon på engång och sen gick hon och duschade och lämnade mig och oskar inne i sängen. då kom barnmorskan in med en till tablett, lite svagare denna gång tror jag. den skulle hon åxå ta, bara det att hon skulle bara ha ätit en av de där två i morrse, för den andra skulle hon ha ätit kl2 men de hade inte frida uppfattat, och jag halvsov så jag fattade inte ett skit av nånting.
så nu har hon ätit för mkt blodtrycksmedicin, de bör itne vara nån fara sa läkarn men hon kan få nått blodtrycksfall. hehe vi kommer nog aldrig hem härifrån.

haha igår så kände jag hur det började trycka på där bak så jag gick på toa för att vittja fällan.
jag har ju knappt ätit nått sen vi kom hit så jag har inte blivit skitnödig heller. men tillslut så kom det åxå.
iaf väl där inne så släppte jag på allt vad som gick, och det gick ganska mkt åxå...hade samlat på mig lite där inne ;)
när jag var klar och började torka mig så tittade jag ner och såg att det var ganska fullt där nere så jag spolade innan jag fortsatte.bara det att det blev tokstopp i stolen. skit åxå! jag kollade mig runt efter en toaborste att trycka ner de med men nån sån fanns ju såklart inte...inte vet jag eller det kasnke ses som en bakteriehärd här på sjukhuset?! jag spolade och spolade, spolade nog ca 5-6 gånger utan att det hände nått....så jag funderade på att stoppa ner armen och trycka men det känndes lite äckligt, men jag hittade en sopsäck där inne som jag tänkte trä runt armen och stoppa ner och trycka. men som tur var så åkte allt ner vid nästa spolning....fick nästan lite halvpanik där står man med toan full av skit och papper och ett halvtorkat arsle, på en toalett i korridoren på sjukhuset. hade väl varit en sak om det var en toa inne på rummet som bara vi använde. men denna är det ju fler rum som använder. men som tur var så gick det ju bra.

nu håller en barnmorska på att ta ett blodprov på oskar för att se om han måste sola eller inte, han har nämligen blivit lite gulare sen igår. men det är ju fullt normalt.
jag hoppas hoppas att vi får åka hem ikväll. har vi tur så får vi de...men man får nog räkna med att vara kvar tills i morgon iaf.
nu verkar mjölken ha runnit till ganska bra åxå för nu blir han trött och tyst efter att han har ätit, tidigare har han ju skrikit mest hela tiden.
aja nu ska jag nog ta och se en film. tog med mig band of brothers serien och ca 5 andra krigsfilmer som jag itne hade sett...har sett 3 av dem tror jag och ingen har varit mkt att skryta om inte. så det blir väl att se lite mer band of brothers för där får man mkt krig för pengarna :) särskillt om man får en bränd box av anders :D haha

onsdag-trött

ja som kasnke vissa förstått så fick vi en liten son natten mot måndag :) en liten oskar som vägde 4256g och är 51cm lång :)
vi ligger fortfarande kvar på bb för frida har så högt blodtryck så hon får inte fara hem.
igår var jag hem och duschade och grejjade sen for jag till gun och fick lite mat i mig, det var på tiden för jag har ju bara ätit mackor och fridas rester sen vi kom in. jag får ju nämligen ingen mat och sen har det inte varit så hög prio och gå iväg och köpa mat nånstans heller. men jag har knappt kännt av nån hunger ändå.
jag tog iaf med mig datorn hit så vi har varsin nu för mamma var hit med pappas lilldator åxå så vi fick bärbart internet :)
jag har min för att kolla på film och frida använder denna för att vara ute och surfa. men nu måste hon vila för hon har knappt sovit nått i natt. oskar bara skriker och skriker. tur man inte har nån mjölk i tuttarna så man hade varit tvungen att göra lika mkt som frida...(slö jävel man är)
nu har iaf frida fått medicin mot blodtrycket så vi får väl se om det går ner då.
igår var det nära att jag fick åka hem, det kom in nån liten sköterska och sa att jag måste lämna rummet för det skulle in nån annan kärring i min säng. då blev frida så ledsen för hon vill inte att jag ska fara så hon blir själv. så jag gick och frågade om vi inte kunde få byta avdelning och bo på vårdhotellet som ligger i korridoren bortanför men det gick ju inte.hon ringde runt till jouren och friågade men hon fick inte lämna avdelningen. men hon kom in och pratade med frida och såg hur ledsen hon var så då ringde hon förlossningen och kollade hur många som var på väg in hit osv, och då fick jag stanna åtminstonde natten som var. det var in en sköterska nyss och hon sa att det var ganska fullbelagt men jag stod inte först i kö att få åka ut iaf...så ibland lönar det sig att ta till tårarna :) hihi
oskar har legat och skrikit hela natten så det var tur att jag fick vara kvar, för frida kan ju knappt sätta sig upp och lyfta oskar till sig, då ska hon ju måsta larma på personal så fort det händer nått...men men än är jag kvar:)
vi är somsagt trött som fan. så fort oskar inte får suga så skriker han så han har istortsett legat på fridas mage hela natten, då kan hon inte slappna av och sova, skulle ju inte vara så bra om hon somnade och tappade ner han på golvet.
han somnar på tutten och så fort jag ska lyfta av han så börjar han skrika, då ska han till tutten igen men somnar nästan direkt.och samma visa igen och igen och igen, ja ni förstår mönstret. inte får han nån napp heller förns mjölken har runnit till säger dem.
nu vill jag att fridas blodtryck ska bli bra så vi får åka hem.



kväll

shi nu springer jag i taket och ner på väggarna. fridas värkar är täta som fan nu, typ 3 min dags att fara in nu snart.
fast frida vill ju inte de. men jag tvingar henne..hon står i duschen nu.jag ska ner och skotta fram bilen för andra gången ikväll..fan vad det ska snöa då :) det är bra de! bra för skotern. men jag lär väl inte få köra nu på ett tag..
önska oss lycka till..bara vi inte kommer in till jukhuset nu och får vända i dörrn för att dem skickar hem oss över natten eller nått.
JAG BLIR NOG SNART PAPPA :D
 
klart slut!

söndag eftermiddag

jag och frida sitter och kollar på tv, har precis ätit lite lunch. jag ska snart ut och gå med vovvsingarna, felix har sovit här i natt för gun  var ute och slängde sina lurviga igår.
helvete vad det snöar ute. men det är skönt det så man har nått att köra skoter på...det var ju dock rätt mkt snö innan åxå, men det kan aldrig bli för mkt :)
jag ska snart gå ner och sopa bilen så vi snabbt kan ta oss till förlossningen om det skulle behövas. för frida har nämligen värkar lite då och då. hon hade precis en värk nu på 52 sekunder.
hon blir ju så satan förbannad när det gör ont hehe jag tittade på henne och då drog hon till mig.

igår var maria här och lagade mat åt oss. det blev kyckling sallad. jag var väl inte alltför positiv till matvalet inte håkan heller för den delen han kom inte för han ville ha varm mat. haha han visade vars skåpet ska stå :) själv mesade jag och stannade hemma och åt. tog man mkt vitlökssås till så gick det bra att äta ändå. hehe
har ju ätit det till lunch nu åxå :)
nu ska jag snart lämna frida ensam och gå till gun med hundarna och snylta åt mig lite mat där åxå. frida vill stanna hemma och ha ont i sin ensamhet.


och för er som inte visste det så var beräknad födsel igår. alltså har hon gått en dag över tiden.

out

Söndag - ny bloggare föds

jaha då har jag fallit i fällan, bloggfällan alltså. det var frida som övertalade mig.jag var jävligt emot det till en början, men man kan ju få ändra sig.
fast jag lär ju glöma bort att skriva här, men ibland kasnke det blir nått inlägg.
ett av fridas argument till att jag skulle skaffa en blogg var att jag skulle skriva av mig här istället för att sitta och vara upprörd inför henne och säga hur fel allt är...hon vill tydlign inte lyssna på mig?! fruntimmer!

Jag håller på att bli tokig på denna satans dator. den är så inihelvete seg! vi fick vickis gamla bärbara när hon fick en ny i födelsedagspresent. men typ varannan bokstav blir inte skriven, så skule jag bara skriva på så skulle detse ut såhär. den hiner inte med när man skriver fort. särsillt inte när man skriver dubbelboktäver. men ara för det så blev det knapp nått fel nu. Aja det är väl bara att gilla läget och sudda halva ordet och skriva om för att den första bokstaven inte kom med. om det blir nått stavfel nånstans så behöver ni ju inte märka det (syftar mest på jessica och ante) för det är antagligen dator som missat att jag tryckt på en tangent. vi borde få tillbaka vår andra dator snart tycker jag.den kasnke förhoppningsvis fungerar bättre.

om jag ska skriva här så räkna inte med att det blir så politiskt korrekt alla gånger. men det är ju min blogg så jag får väl förfan skriva vad jag vill. gillar du det inte är det ju bara att gefan i att läsa! vet ju två som kommer att gnälla, pappa och farfar och då särskillt pappa. hahaha

kort fakta om moi då.
Namn: Robin
Bor: skönsmon
Ålder: 22
Familj: Sambo Frida 19, jämthunden ylva snart 5 och en liten bäbis påväg vilken dag som helst.
Yrke: Lastbilschaufför.
Fritidsintresse: krig och köra skoter

nu vet du allt om mig!



Over

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0