bakgavel

hejhej idag hade jag tänkt fara på fritidscenter och köpa lagrena och packningarna.
jag skulle ju bara köra ut det som var till husena först, men när jag kom ner till stan och skulle lossa på cervera så slutade bakgaveln funka. den gick att tilta och köra upp, men inte ner. så jag fick handlasta av pallen.
kunde ju lossa på 1891 huset och borta i lyckan för där är det lastbrygga. men på åhlenshuset gick jag bet.
efter det for jag ut till birsta och fick hjälp av stefan att felsöka. allt var bra så när vi skulle till att ge upp då pillade jag lite på en kontakt som sitter på kolven. efter det så funkade den. så det var lite glapp. stefan gjorde en snabblagning så det skulle hålla under dagen.
så nå lager hann det aldrig bli.

nu sitter jag frida och maria och fikar. maria åker till gbg i morrn så hon är här och pussar hej då till oskar.
maria berättade att hon hade sjukgymnastik med en 80 åring med rullator idag. haha marias nya träningskompis :P

på lördag fyller jag år. vi tänkte vara på klockarberget och ha ett litet kalas. så det är ju bara att dyka upp där kring 14 eller när ni kan. och ni kan ju få ta med en present om ni vill :)
fast jag önskar mig inget speciellt. kasnke nån liten peng till mitt konto och nån liten större peng till oskars konto. eller nå kläder eller blöjor eller nått sånt.
jag har ju ifs sagt att jag önskar mig listerine eller hur det nu stavas. alllts¨å sånt där som exploderar i munnen. :) skulle även vara roligt att få en eldriven tandborste och lite tandtråd.

hejhej

ja hejsan bloggen har legat nere nu nån dag. ursäkta
jag hade tänkt ut en massa jag kunde skriva i bloggen men nu är allt som bortblåst. typiskt!
är det någon som kanske skulle kunna tänka sig att gå ut med ylva 1-2 gånger per dag?

ohh nästa vecka är jag ledig! fan vad skönt det ska bli!!måste ta och sätta ihop skotern nu.

jag får uppdatera mer när jag kommer på vad det var jag skulle skriva.



ps jag kan ju passa på att tacka kicki för all den goda maten vi fick :) tack tack!

jamen hej

hejhej vet inte rikgit vad jag ska skriva.har legat av mig de senaste veckorna.
har kört sena njurunda nu två dagar i rad, då börjar man 10.45 satan så skönt det är med sov morgon!
i morrn börjar jag 7. på fredag är det 5.30 kulkul eller inte.
nu har jag nyss varit ute med hundarna. ylva ska sova hos farmor och farfar i natt.
jag och ylva gick först hem till gun och hämtade felix sen gick vi till farmor och lämnade ylva sen tillbaka till gun och lämna felix sen gick jag hem. jävla massa fram och tillbaka.
nu ska jag gå in och pussa på oskar och sussa.

just ja glömde säga att mamma och pappa var här förut och testade sin nya filmkamera dem köpt. dem vill föreviga oskar på fler sätt en bara stillbilder.

godnatt


ps. här kan ni läsa om mina grabbar som är i norge och krigar medans jag är hemma och föder upp en ny soldat.

stor pojke

nu väger oskar 5.2kg så han är en saftig bit.



idag har det varit härligt väder. först kom det några cm snö och sen blev det solsken :)
härligt härligt!
idag fick masse barn eller det var ju anna som fick det kasnke man säger?
dem fick åxå en pojke. grattis



födelsedagshund

i går fyllde våran lilla ylva 5 år. hon börjar ju bli gamla damen nu.






fyrhjuling

idag var vi på kalas för lilla liam fyllde 3 år. jag fick ett mms av christine i morse lucas och liam körde fyrhjuling.
lucas fyller 8 den 6 april så dem fick en hjuling tillsammans. och eftersom inte vi hade köpt nån present än så tänkte vi ju köpa nån crosströja eller liknande som dem kan ha när de kör. bara det att det fanns ju inga så små kläder så liam kunde ha dem. så han fick en verktygslåda istället så han kan hjälpa pappa att laga fyrhjulingen när den går sönder.
lucas fick dock ett par crosshanskar som han kan köra i.





lätt att oskar ska få en sån där när han fyller 3år!



efter kalaset for vi till farmor och farfar där vi blev bjuden på middag. tack farmor :)



efter det så åkte vi hem och lökade. morfar håkan kom förbi en sväng åxå.




nu ska jag gå ut med ylva innan jag ska sussa.

godnatt

trött

hejhej jag är trött idag.
så jag kommer inte skriva nått..
oskar är lite snorig så jag var och köpte nässpray åt honom idag.

spya

nu har oskar spytt ner hela sängen och hela mig så vi har nyss duschat. det är ju roligt att kliva upp och duscha 03.30
frida är orolig att det är nått med han nu. för han har varit så orolig inatt. har inte blivit många timmars sömn inte. tur jag har sovmorgon i morrn. nu ska jag googla och kolla om han har nått fel.
men vi ska ju ändå på BVC i morrn bitti så jag tycker ju att det bara är att sluta ögonen. men inte min kära sambo.

hmm

jag hade 100 klick mer igår än idag så ni måste ju gå in regelbundet och läsa min blogg. slut, frågor?

sommar

tammefan det är ju nästan sommar ute. det är ju typ 5-8 plusgrader nått sånt på dagarna och solen har ju tittat fram en del åxå.
och jag som går och väntar på lagrena till skotern fortfarande. anders ringde förut och berättade hur det gick. det såg tungt ut. tydligen var det japanerna som inte lämnade ut nån översättnignsmall eller nått sånt (anders förklara igen) så det går tungt. men anders ska iaf fara till momentum i morrn om tid medges och be dem mäta upp lagret jag har och kolla om det finns nått annat.
i morrn ska jag bli pappa. vi ska nämligen till kommunhuset (eller rättare sagt huset brevid) i morrn och skriva på faderskapspapperna.
idag hade mamma och pappa visning på huset, känns vemodigt som fan om dem ska sälja. fast det blir ju roligare om dem flyttar in till stan och närmare oss så träffas vi ju oftare.
nu gnäller oskar lite där inne så jag ska pussa lite på honom och sova. efterlängtade sömn!  han började ju gnälla kring 3 i natt så jag gick upp och gjorde mat och gav han den, sen skulle ju jag kliva upp. tror jag hann ligga ca en halvtimme. typiskt att man ska börja så tidigt... men i morrn blir det lite sovmorgon för vi ska vara på kommun 09.00 tar ju dock ett bra tag att göra sig ordning. oskar ska matas och det ska bytas och vi ska matas och grejja.
god natt


ps timrå har spelat färdigt haha


en massa bilder

här får ni lite bilder :)



katastrof

jag fattar itne hur den där låten kunde vinna igår?
jag röstade iaf på 1000 miles!
gårdagen började med storstädning. frida försökte tvinga mig att skura badrummet men då tog jag fram ett ess i rockarmen och ringde in kavalleriet, dvs maria.
hon fick komma och städa badrummet och skura glolven i resten av lägenheten. men jag fick dammsuga överallt så jag satt inte sysslolös.
efter städningen så åt vi och sen hämtade vi maria och körde henne på tjejmiddagen. vi for upp till mamma och pappa sen för jag skulle hjälpa pappa att städa garaget. dem har ju visning på huset och då bör man ju kunne öppna garageporten och se in i hela garaget. ev. kunna gå in åxå och inte behöva hoppa över en skoter boggi.
vi var kvar där ute till ca 1.30 då maria ringde och ville hem. sen var det raka vägen hem till sängen. oskar har sovit bra inatt han sov nästan hela kvällen igår och hela natten fram till 6 i morse.
nu sitter vi och väntar på att christoffer, viktora och emilia kommer.
runt 15 ska vi röra köttet mot 100 för farmor fyller 65 år idag. grattis till dig gamling :)

helg

ja nu har det äntligen gått och blivit helg.
ja idag körde jag njurunda, det är roligt att vara där utöver och brumma för man ser så många man känner eller iaf vet vilka dem är.
men idag när jag var utanför ica nivrena så kom rikard framhaltande då blev jag inte lika glad. fan vad han såg borta ut stackarn. han blev ju nerslagen här för ett tag sen så han fick skallbenet spräckt på nå vis. och han hade då inte hämtat sig kan jag lova. det såg då ut som han hade fått hjärnskador iaf. jag ringde christoffer direkt som har lite kontakt med honom och frågade hur det var med rikard igentligen. han sa att han hade blivit mkt bättre för nu kunde han ju gå utan käpp iaf, men hela vänstersidan på kroppen hängde inte med riktigt. man såg att vänsterarmen bara hängde när han haltade fram. han tyckte inte att han var som vanligt i skallen heller.
snacka om att han ska vara bitter. för att nån jävla idiot slår in skallen på honom så blir hela livet förstört.
vore jag honom skulle jag fara raka vägen upp till boden och låna hem en strv122 och spränga idioten i molekyler. eller varför inte experimentera med en ag90. kan ju vara spännande att precisions skjuta .50 på springande idiot :)

i morrn ska vi tydligen storstäda för jag har bjudit hit christoffer med familj på söndag.
efter städningen och middagen så ska jag skjutsa ut maria till maria och även lämna luftvärmepumpen, sen upp till övre där jag ska hjälpa pappa städa garaget inför husvisningen. jag känner mig ju lite skyldig till allt stök därute eftersom att det står en skoter där i tusen delar. men jag går ju fortfarande och väntar på lagrena. när dem kommer så ska den där stackars skotern bli till ett stycke igen så fort som möjligt.

på söndag kommer som sagt christoffer viktoria och emilia hit. eller iaf christoffer, men jag antar att han släpar med resten åxå. sen ska vi till farmor och äta middag. hon fyller ju år.
fan nu är det många att köpa present till. har ju såklart inte köpt till nån än.
går det bra med en bajsblöja kasnke?

jag var nyss ute och gick med ylva och felix, vi gick igenom parken här närmast vad den nu kallas. där hade dem iaf varit ute och kört både skoter och bandvagn. gissa om jag fick stånd ;)
nu ska jag sussa. nattinatti


vafan

har inte folk annat för sig än klaga?
läste i dagbladet nyss att det var nån kärring på alnö som köpt en dvd film åt ungen sin som var nått år bara. det var nån barnfilm antagligen tecknad. på framsidan var det en massa snö och bilen hade mössa på sig. men det var helt bart, inte en snöflinga på hela filmen. så ungen hade blivit besviken och mamman hade blivit skitförbannad och anmält filmen till konsumentverket.
men vad fan i helvete håller folk på med? skaffa ett jobb och ett liv för fan!
vill man se snö är det väl bara att öppna dörren så ser du så satans mkt snö så du klarar dig i flera år!
nu ska jag fara och jobba. sitter hos mamma och pappa nu. har varit här och ätit lunch.

ledig dag

ja idag har jag varit ledig för vi skulle på kommun och skriva på faderskaps papperna, men tanten ringde återbud för hon skulle på nån datakurs. men jag var ledig ändå.
vi var till kenneth och åt och när vi for så kände jag hur akut skitnödig jag blev så vi fick åka in på jobbet och springa och dynga. så jag var in på jobbet trots att jag var ledig :P
i morrn börjar jag 10.45 fan vad skönt.
idag fick vi middag hos farmor och farfar, sen fick vi bilen :) så nu står det två ford på vår gård.
fan att det inte skulle bli omspel i luleå matchen då. hade ju tyckt att det varit bra!
aja nu ska frida gå och göra en macka så jag ska mysa med oskar lite så jag hinner inte skriva nå mer.


inga lager idag heller. så skotern kasnke inte hinner bli färdig innan visningen på huset.


kära fans

jag har lite svårt att hinna med och uppdatera bloggen för tillfället. men frida skriver ju åxå blogg om vårat liv så där kan du ju testa om jag är lite sen med uppdateringarna.
nu ska jag bara gå ut med hundarna sen ska jag sussa gott (hoppas jag).
igår somnade jag väl kasnke kring 23 eller kasnke lite senare, och runt 2 vaknade oskar och skrek som en stucken gris. frida gick upp och gjorde iordning lite mat som jag sedan gav till honom, sen var det blöjbyte och sen hann jag somna om och sova en timme innan klockan ringde 03.15 ;)
i morrn är jag ledig så då ska jag väl iaf kunna sova till 9 iaf hoppas jag.
dagen var seg jag var klar med mina utkörningar prick kl 12 och 15 har jag min första hämtning. så jag hade det ganska lungt mitt på dagen.
i morrn är jag ledig, satan vad skönt det ska bli!!!

och nu hoppas jag att det blir omspel i luleå matchen så vi har en chans att vinna.

hoppas lagrena kommer i morrn då. eller iaf innan helgen. skulle ju vara skönt att kunna sätta ihop den.


grattis

ja idag grattar vi oskar som fyller 1 månad och harry som fyller 2 år.

töväder

satan vilket jävla töväder det har varit idag då. har väl legat runt +4 grader skulle jag tro. det är alldeles slaskit efter vägarna nu. blä.
i dag hade jag som sagt sovmorgon, det var tok härligt. har ifs sovmorgon i morrn åxå. börjar 8 då. 8-16 det är en skön dag. 10.45-18 åxå.
jag åkte förbi klockarberget idag och åt lunch, passade på att gå ut i garaget och pussa på skoter åxå :) försökte få bort lagret som sitter kvar in mot kedjehuset, men det satt där det satt kan jag lova.
mina lager jag ska ha fanns inte i sundsvall men dem söks med ljus och lykta i gbg. hoppas dem har starka ficklampor där nere då.
skotern måste ju bli klar snart eftersom mamma och pappa ska ha visning på huset typ snart. vet inte när det var men om kanske en vecka eller två. dem vill tydligen inte att den står i tusen delar i garaget.
jag ylva och oskar var ute och gick för typ en timme sen.det var mysigt :) när vi kom hem då ringde pierre och behövde starthjälp till TT:n så då fick jag fara ner och hjälpa honom med startkablarna. jag är som hans pappa. det brukar han åxå säga :P
nu ska jag mysa lite med oskar. adjöken på er mina fans!

trött

ja trött är jag förjämnan...därför jag aldrig orkar skriva nått i bloggen. men det är ju somsagt jag som bestämmer i den här bloggen så jag skriver när jag vill...(och vad jag vill)...Hrm.
gårdagen flöt på som vanligt utan att så mkt hände. vi var hemma och kollade på tv och jag gick ut med hundarna några gånger. vi började morgonen med att se på rallybrudar och sen såg jag slumdog millionair och frida for och solade med maria.
vid 22tiden ringde dem från jobbet och frågade om jag kunde börja 05.35 istället för 10.45
men jag slapp det. skönt de. oskar vaknade vid 3 i natt då var det bara att kliva upp och byta blöjan och göra iordning lite mat, sen somnade jag om. men inte frida. han hade tydligen legat vaken fram tills i morse. rolig unge.
nu blev jag tvungen att gå på skithuset mitt i skrivandet så frida är förbannad på mig nu för att jag tog med mig datorn in på dass.  men vafan jag ska ju inte skita på den.



10 000 000:- frågan:
vems är blöjan, min eller oskars?

sorry

ja hej kära fans. jag får be om ursäkt att jag inte skrev nått i går men jag jobbade till 20.30 och då for jag raka vägen till gun och åt sen åkte vi hem och gick och la oss på engång.
jag körde mat i går. snacka om jävla negergöra. tur att jag inte behöver göra det så ofta.
nu har precis mamma och pappa varit här och hälsat på oss. eller mest oskar tror jag :P
nu ska vi gå bort till kicki och anders för att intaga lite föda. jag får gå med hundarna så tar frida bilen med oskar.


http://www.youtube.com/watch?v=auhfcd7rtYc&feature=related

ojojoj

vad har vi gett oss in på frida? snacka om att vi har skaffat oss en skrikmaskin. han har inte varit tyst många minuter ikväll, men nu verkar det tyst inne i sovrummet iaf. frida har lyckats fått tyst på honom tror jag. :)
ylva har legat här och bara kollat på honom och undrat om han inte kan hålla käft. nu får hon äntligen sova när han har tystnat.
ante skulle kolla i morrn på jobbet om dem hade några lager som han kan stjäla så slipper jag köpa dyra rackare. hoppas dem har då. annars kasnke jag måste beställa och då lär det kunna ta någon dag. eller måste och måste men det kasnke är billigare än att köpa på polariscenter.
idag hade masses altantak rasat in av trycket från snön. typsikt. han hade hört i morse när han satt och fikade att det hade knakat så han tänkte skotta av det när han kom hem från jobbet.men det hann han icke.
i morrn jobbar jag från 09.30 till 20.30 jobbigt på en fredag. fy fan.

ingenting



jag har inte ett skit att skriva.
ja kicki jag fick köra lite bandvagn igår :)
pappa jag kommer nån dag när du minst anar det. måste få tummen ur rövva och köpa nya lager bara.
nu ska jag in och pussa på oskar. godnatt

på jobbet

ja nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska ticka.
jag sitter vid världens segaste dator. det tog ca 15 minuter att få upp denna sida. och det utan överdrift.
ska nog snart ta och ffara hem. slutar ju dock inte förns 15.45

ingenting

ja hejsan. idag har jag inte så mkt att skriva tror jag. det har inte hänt så mkt idag faktist.
jag vaknade och for till jobbet började dagen med att äta lunch :) jag körde heffners idag och det var första gången men det gick bra ändå. inte så svårt att hitta där. är ju typ bara 2 gator. + skönsberg.
efter jobbet for jag till metso för att ante skulle hjälpa mig pressa på drivhjulen på axeln. men när jag kom dit så var det jonas som fick jobba :P vet inte om ante var slö, okunnig på pressen eller bara smart som lät jonas göra jobbet? hehe
sen for jag hem till dukat bord. fast det var nån konstig kyckling. jag vill ju bara ha filé om jag ska ha kyckling!
efter maten kom mamma och pappa förbi och hälsade på. jessica och ante kom åxå en snabbis och hämtade några filmer vi lånat plus lite matbackar.
mattias ringde idag åxå och bönade och bad att jag skulle fara upp på LV5 i morrn bitti och ta emot en bandvagn som kommer med lastbil från borgsjö. så jag sa att tjao det kan jag väl klämma in. så jag tänkte fara lite tidigare till jobbet i morrn så jag hinner lasta och komma iväg i tid tills bandvagnen kommer. men jag slår vad om att den är försenad så jag inte kommer få nån lunch eller ntåt sånt. men hur som helst ska det iaf bli roligt att få köra lite bandvagn. har inte gjort det sen slutövningen i norge tror jag. eller jo vi lastade ju av dem från tåget i boden och lastade dem på lastbil för vidare färd mot arvidsjaur och sen lastade av dem för vård. men det gills knappt.
aja nu ska jag sussa.


isär

ja dagen började med att oskar skrek vid 5 snåret så jag gick upp och bytte blöja och sen gav jag han lite mat sen la jag han och fick ut med ylva. efter det gick jag och la mig då kom frida med en flaska mat åt oskar så jag gav han lite mer mat. efter det somnade jag om. vaknade med ett ryck typ 9.30 jag och henke skulle ses 11 på klockarberget. jag skulle hinna åka till maria och låna hennes bil och sen till essvik och hämta en släpvagn. men eftersom att henke alltid försover sig så kunde jag ta det lungt.
vi for iaf till armsjön och hämtade skotern och drog den till klockarberget där den nu står.
vi har iaf plockat isär hela skotern nu. eller iaf tagit bort boggin och lossat drivaxeln och kringarbetet för att få bort skiten så som sekundärvariatorn och avgasröret och delar av kedjehuset.
vi gick in på blocket och hittade en skoter som såldes i delar, i matfors så vi for dit och kollade vad han hade att erbjuda. han hade en drivaxel som var nästan lika som min så jag köpte den och hoppas att det ska funka bra med den.
bara det att kedjehuset blev lite skadat men att det ska nog gå en då hoppas jag.
vi for hem till nisse sen och lånade hans press och pressade av drivhjulen från båda axlarna för hjulen som satt på den nya axeln var mkt större än mina hjul och det innebär ju att den blir mkt segare och går fortare istället. men man vill ju ha en rapp skoter inte nån trött en som behöver några km på sig för att komma upp i nån hastighet.
men den där gamla pressen hade nog stått sådär i 100 år så det höj och sänkbara "bordet" verkade ha fastnat i ett läge så den inte gick att sänka och då gick inte den nya axeln in där. det betyder alltså att vi inte kunde pressa på mina gamla drivhjul på den nya axeln. men jag ska följa med min kära farbror anders på hans jobb nån dag så han får hjälpa mig där.
men men nog om det nu ska jag pussa på oskar och sen försöka få han att ligga kvar i sin säng utan att skrika sen ska jag somna åxå för jag ska ju jobba i morrn.

en sån dag

denna dag började strålande, eller tjao det första som hände var väl barnskrik men annars så var den strålande.solen sken och inte ett moln på himlen -5 var ju som gjort för en skoter dag.
frida klev upp och fikade och hade sig medans jag råkade somna om. men hon väckte mig ganska snart så jag fick kliva upp och gå ut med ylva och sedan fika så vi kom iväg nångång.
tillslut så kom vi iaf ut till armsjön och vädret där var minst lika fint. jag skuttade ur bilen och lämnade fru och barn vind för våg för att springa till min kära skoter. drog i gång den och började köra upp spår som frida kunde gå i med vagnen, ni ska inte tro att jag vill skotta när jag kan köra tokmånga gånger fram och tillbaka så det packas och blir hårt. men det förslaget röstades ner av min käresta, det var bara att greppa snöskyffeln. fast innan det så hann jag köra fast med skotern 2 gånger åxå. och då var jag snabbt framme och skottade för att få lös den. hehe
det hade ju kommit ca 1-2 dm nysnö och klev man utanför ett spår så kunde man på vissa ställen sjunka ner kanske en halvmeter eller nått...
ps vill bara bortförklara fastkörningarna innan jag går vidare: första gången var in på gården dit det hade drivit snö så det var nog en meter djupt där och jag skulle köra upp för den kanten som hade blivit av lös snö. bara det att min kära hund ylva inte ville flytta sig hon stod nämligen på toppen och lekte herre på täppan. så jag fick stanna mitt i backen och såklart så satt jag fast sen.
jag och frida fick skotta och slita och till slut kom vi lös. sen körde jag upp ett spår till lusthuset och körde en liten lov ut på sjön och vände inåt mot land bara det att motorn itne hade hunnit blivit varm och jag körde gansaka sakta för jag svängde i lös snön och det gick i stortsett bara rakt fram och rakt ner men jag tog mig igenom kurvan då motorn hackade till (för att den var kall) och då satt jag fast igen. ca 30 meter efter första fastkörningen. men sen blev det ingen mer fastkörning.
jag körde och frida solade. oskar sov och ylva sprang runt och grävde och luktade efter nå roliga gnagare.
sen kom maria och vi grillade korv och hamburgare. mysigt som fan. och gott :) jag körde lite mer och lite mer och lite mer. sen drog jag iväg en bit bort efter sjön och kollade in ett annat skoterspår. det visade sig att det vände en bit bort och åkte tillbaka i samma. det spåret hade fryst till lite så det gick att köra ganska fort i det jämfört med att köra i lössnön.
sen var jag kasnke social i några sekunder innan jag körde lite mer.
tok på mig hjälmen och drog en repa efter vägen bort till korsningen ut mot e4an där går det att dra på riktigt:) sen åkte jag raka vägen ut på sjön och bort efter det där andra spåret jag nyss berättade om. bara det att jag itne riktigt hann fram till dit det svängde innan det började låta krasch bang bom i motorn. så jag stannade och tittade och såg att det droppade en massa olja från kedjehuset. så jag hann tänka fan detta blir dyrt.sen blev jag arg och svor lite.
det visade sig iaf att drivaxeln hade gått av. skumt. och när den gör det så fuckar kedjehuset upp sig. såg oljespår en bra bit bakom mig. nu hade klockan hunnit bli kasnke runt 16. det hade ju varit tok mkt skotrar som kört förbi på sjön på dagen. men nu syntes inte en själ på hela sjön. satan, där stod man ca en km från stugan med en skoter som knappt går att bogsera. men vad spelar det för roll när man inte har nån som kan bogsera en.
till slut så kom frida ut och undrade vad fan jag höll på med som var borta så länge.
sen fick man ju höra det där snacket som hon brukar köra att jag skulle ha sålt skotern och bla bla bla (lyssnar inte så noga på det)
hörde med bland annat henke larsa och tobbe men ingen kunde hjälpa mig då. tobbe kunde i kväll för han skulle på ankeborg matchen henkes skida var paj och larsas var under reparation den åxå. men jag var fast besluten att klara det själv så jag gick tillbaka till stugan och hämtade en sån här typ av madrass man kan åka på och la den under mattan på skotern och sen började vi putta. det var jobbigt som fan men det gick sakta men säkert. men jag gick tillbaka till stugan en gång till och hämtade ett rep så ena kunde dra och andra putta, så vi turades om jag och frida. det gick faktist ganska bra till slut. det tog väl kanske en timme eller nått men vi klarade det med bara handkraft. eller tjao en jävla massa benkraft mest. kan lova att det tog bra i benen av att gå i den där lös snön. man sjönk ner kasnke en dm varje gång man tröck i från och då skulle man trycka en skoter framför sig som väger ca 200-300 kg.
nu står den iaf på gården så jag och henke ska åka och hämta den i morrn bitti och plocka isär den på klockarberget. får väl se då vad det kan kosta att laga skiten.
men men nu måste jag avsluta för oskar ligger här brevd mig och skriker så nu ska han få mat. sen ska jag gå ut med ylva åxå innan jag får sova.



RSS 2.0